Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:9053787 > Wheat grain composi...

Wheat grain composition and implications for bread quality : [review] / J. Emanuelson ...

Emanuelson, J. 
Tjele : Danish Institute of Agricultural Sciences, 2002
Engelska 40 s.
Serie: DIAS report. Plant production, 1397-9884 ; 92
Läs hela texten
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

triticum  (agrovoc)
wheats  (agrovoc)
genetic variation  (agrovoc)
grain  (agrovoc)
protein quality  (agrovoc)
proximate composition  (agrovoc)
protein content  (agrovoc)
bread  (agrovoc)
Hjälp

Inga andra utgåvor av "Wheat grain composition and implications for bread quality : [review]" hittades

Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy