Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:249639 > Miten kirjani ovat ...

Miten kirjani ovat syntyneet : kirjailijoiden studia generalia. 4 Virikkeeet, ainekset, rakenteet / toimittanut Ritva Haavikko.

Haavikko, Ritva, 1929- (medarbetare)
ISBN 951025018X
Publicerad: Porvoo : WSOY, 2000
Finska 557, [1] s.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

kirjailijat 
runoilijat 
kirjoittaminen 
kirjailijat  -- suomenruotsalaiset
runoilijat  -- suomenruotsalaiset
muistelmat  -- kirjailijat
muistelmat  -- runoilijat
henkilöbibliografiat  -- kirjailijat
henkilöbibliografiat  -- runoilijat
Finska litteraturen  -- 1900-talet

Personnamn

Ahti, Risto, 1943-
Ara, Agneta, 1945-
Bargum, Johan, 1943-
Forsström, Tua, 1947-
Hotakainen, Kari, 1957-
Idström, Annika, 1947-
Jalonen, Olli, 1954-
Lander, Leena, 1955-
Lundberg, Ulla-Lena, 1947-
Paasilinna, Arto, 1942-2018
Paasilinna, Erno, 1935-2000
Saisio, Pirkko, 1949-
Snellman, Anja, 1954-
Tabermann, Tommy, 1947-2010
Tervo, Jari, 1959-
Turkka, Sirkka, 1939-
Utrio, Kaari, 1942-
Westö, Kjell, 1961-

Indexterm och SAB-rubrik

Gub.5 Litteraturhistoria Finsk Modern Tid
Gub.5 Litteraturhistoria: finska: 1900-talet

Klassifikation

82 (UDK)
929 (UDK)
01 (UDK)
82 (UDK)
929 (UDK)
01 (UDK)
894.541 (DDC)
Gub.5 (kssb/6)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy