Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:14132160 > Handbok i sensorisk...

Handbok i sensorisk analys / Berit Albinsson, Karin Wendin, Annika Åström.

Albinsson, Berit (författare)
Wendin, Karin, 1963- (författare)
Åström, Annika, 1949- (författare)
SIK - Institutet för livsmedel och bioteknik (utgivare)
ISBN 9172903228
Rev. utg.
Publicerad: Göteborg : SIK - Institutet för livsmedel och bioteknik, 2013
Svenska 92 s.
Serie: SIK-rapport, 0436-2071 ; 470
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Sensorisk analys  (sao)
Livsmedel  (sao)
Sensory evaluation  (LCSH)
Food  (LCSH)

Indexterm och SAB-rubrik

Dodb Fysiologisk psykologi: sinnesförnimmelser, perception
Pmb Livsmedel och njutningsmedel

Klassifikation

152.1 (DDC)
664 (DDC)
Dodb (kssb/8)
Pmb (kssb/8)
Hjälp

"Handbok i sensorisk analys" finns i 2 utgåvor på 1 språk

Svenska (2)

Svenska (2)

TitelUpplagaÅrMaterialtypHitta
Handbok i sensorisk analys [Ljudupptagning] / Berit A...2015 1 bibl.
Handbok i sensorisk analys / Berit Albinsson, Karin W...Rev. utg.2013 7 bibl.
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy