Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12513766 > Application of Bact...

Application of Bacterial Pigments as Colorant [Elektronisk resurs] The Malaysian Perspective / by Wan Azlina Ahmad, Wan Yunus Wan Ahmad, Zainul Akmar Zakaria, Nur Zulaikha Yusof.

Ahmad, Wan Azlina. (författare)
Wan Ahmad, Wan Yunus. (författare)
Zakaria, Zainul Akmar. (författare)
Yusof, Nur Zulaikha. (författare)
SpringerLink (Online service) 
ISBN 9783642245206
Publicerad: Berlin, Heidelberg : Springer Berlin Heidelberg, 2012
Engelska VIII, 77p. 50 illus., 15 illus. in color.
Serie: SpringerBriefs in Molecular Science, 2191-5407
  • E-bok
Innehållsförteckning Sammanfattning Ämnesord
Stäng  
  • Introduction -- Isolation of Pigment-producing Bacteria and Characterization of the Extracted Pigments -- Optimization of Pigment Production – Case of Chromobacterium violaceum and Serratia marcescens -- Application of Pigments as Colorant.
  • <p>No back cover text</p> 

Ämnesord

Chemistry.  (LCSH)
Biotechnology.  (LCSH)
Chemical engineering.  (LCSH)
Industrial engineering.  (LCSH)
Biomaterials.  (LCSH)
Chemistry. 
Biotechnology. 
Environmental Engineering/Biotechnology. 
Industrial and Production Engineering. 
Biomaterials. 
Industrial Chemistry/Chemical Engineering. 

Klassifikation

TP248.13-248.65 (LCC)
TCB (ämneskategori)
SCI010000 (ämneskategori)
660.6 (DDC)
Ued (kssb/8 (machine generated))
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 7 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (2)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy