Helsingin tarjoilukioskeissa ja katukeittiöissä tarjoiltavien ruokien mikrobiologinen laatu sekä hygieeniset olosuhteet vuonna 1998 / Pirjo Suominen ... [et al.]
-
Suominen, Pirjo (medarbetare)
- ISBN 951-718-387-9 (hft)
- Helsinki : Helsingin kaupungin ympäristökeskus, 1999
- Finska 9, [4] s.
-
Serie: Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen julkaisuja, 1235-9718 ; 13/99
Innehållsförteckning
Ämnesord
Stäng
- Sammandrag : De hygieniska förhållandena och den mikrobiologiska kvaliteten av de livsmedel som salufördes i matkiosker och gatukök i Helsingfors år 1998.
Ämnesord
- kioskit -- elintarvikkeet
- pikaruoat -- laatu
- elintarvikehygienia -- kioskit
- elintarvikkeet -- kauppa -- kadut
- elintarvikkeet -- laatu -- kioskit
- elintarvikkeet -- lämpötila
- elintarvikkeet -- mikrobiologia
- elintarvikevalvonta -- kioskit
Klassifikation
- 614 (UDK)
- 663/664 (UDK)
- 339 (UDK)
- 614 (UDK)
- 663/664 (UDK)
- 339 (UDK)
Inställningar
Hjälp
Uppgift om bibliotek saknas i LIBRIS
Kontakta ditt bibliotek, eller sök utanför LIBRIS. Se högermenyn.