Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:2477985 > Tuoreen lihan väri :

Tuoreen lihan väri : kirjallinen osa ; Eräiden raaka-aineiden ja sidonta-aineiden vaikutus rasvan ja veden sitoutumiseen, aistinvaraiseen laatuun ja rakenteeseen : kokeellinen osa ; Lämpökäsittelyn lieventämisen vaikutus kissan liha-aterian F-arvoon, säilyvyyteen sekä aistinvaraiseen laatuun : kokeellinen osa / Matti Pulli

Pulli, Matti, 1964- (författare)
Helsinki : Helsingin yliopisto, 1993
Finska 51, 57, [22] lehteä
Serie: EKT-sarja, 0355-1180 ; 925
  • Bok(Pro gradu -työ Helsingin yliopisto : elintarviketeknologian laitos)
Innehållsförteckning Ämnesord
Stäng  
  • Abstract : Fresh meat color ; Effect of certain rawmaterials and nonmeat binders to fat binding and water-holding, organoleptic quality and texture. 

Ämnesord

liha  -- värit
lemmikkieläimet  -- ruoat
valmisruoat  -- kissa

Klassifikation

637 (UDK)
636 (UDK)
663/664 (UDK)
637 (UDK)
636 (UDK)
663/664 (UDK)
Inställningar Hjälp

Uppgift om bibliotek saknas i LIBRIS

Kontakta ditt bibliotek, eller sök utanför LIBRIS. Se högermenyn.

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Pulli, Matti, 1964-
Fler titlar om
liha
liha
och värit
lemmikkieläimet
lemmikkieläimet
och ruoat
valmisruoat
valmisruoat
och kissa
Serie
EKT-sarja
Fler delar

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy