Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:19596221 > Näringsmedlens samm...

LIBRIS Formathandbok  (Information om MARC21)
FältnamnIndikatorerMetadata
00002704cam a22006737 4500
00119596221
003SE-LIBR
00520160810110800.0
007cr||||||||||||
008160810s1879 sw o 000 0 swe c
040 a Gdig
042 9 DIGI
0820 4a 572.42 22 (machine generated)
084 a Ue.0432 kssb/8
100a Almén, August,d 1833-19030 294987
2450 0a Näringsmedlens sammansättning, värde och prish [Elektronisk resurs] :b föredrag hållet på Upsala läkareförenings högtidsdag den 17 september 1879 /c af Aug. Almén
260 a Upsala :b W. Schultz,c 1879
300 a [2], 99 s.
533 a Digitalt faksimil och elektronisk text.b Göteborg :c Göteborgs universitetsbibliotek,d 2016
650 7a Fisk2 sao0 145109
650 7a Kött2 sao0 151980
650 7a Nutrition2 sao0 155417
650 0a Fishes
650 0a Nutrition0 (DLC)sh 850934510 155417
7760 8i Originalversion:t Näringsmedlens sammansättning, värde och pris :w 681333
8564 0u http://hdl.handle.net/2077/45796z Fritt tillgänglig via Göteborgs universitetsbibliotek
9001 s6 100a Almén, August Theodor,d 1833-1903u Almén, August,d 1833-1903
950 k6 650a Fiskmarknaderu Fisk
950 s6 650,650a Födoämneslärau Nutrition
950 s6 650,650a Kostu Nutrition
950 s6 650,650a Näringu Nutrition
950 s6 650,650a Näringsprocesseru Nutrition
950 s6 650,650a Näringstillförselu Nutrition
950 s6 650,650a Näringsupptagandeu Nutrition
950 k6 650,650a Fysiologiw gu Nutrition
950 k6 650,650a Hälsaw gu Nutrition
950 k6 650,650w ha Fiberrik kostu Nutrition
950 k6 650,650w ha Hydrokulturu Nutrition
950 k6 650,650a Kostfibrerw hu Nutrition
950 k6 650,650a Kosthållw hu Nutrition
950 k6 650,650a Kosttillskottw hu Nutrition
950 k6 650,650a Dietiku Nutrition
950 k6 650,650a Glykemiskt indexu Nutrition
950 k6 650,650a Livsmedelu Nutrition
950 k6 650,650a Matu Nutrition
950 k6 650,650a Matvanoru Nutrition
950 k6 650,650a Matspjälkningu Nutrition
950 k6 650,650a Undernäringu Nutrition
950 k6 650,650a Ätproblemu Nutrition
950 k6 650w ha Charkuterivaroru Kött
950 k6 650a Grisköttw hu Kött
950 k6 650a Köttberedningarw hu Kött
950 k6 650a Lammköttw hu Kött
950 k6 650a Nötköttw hu Kött
950 k6 650a Renköttw hu Kött
950 k6 650a Styckning av köttu Kött
976 2a Pmbbb Kemisk Teknik Industri Livsmedel
841 5 Gdiga x ab 160810||0000|||||000||||||000000e 1
852 5 Gdigb Gdig
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy