Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:11595977 > Cheese - Chemistry,...

Cheese - Chemistry, Physics and Microbiology (3rd Edition) [Elektronisk resurs]

Fox Patrick F.; McSweeney Paul L.H.; Cogan Timothy M.; Guinee Timothy P. (författare)
Publicerad: Elsevier, 2004
Engelska.
  • E-bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Engineering  -- Food Science and Technology (sfxc)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 5 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (3)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy