Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:11482321 > The atlas of food :

The atlas of food : who eats what, where, and why / Erik Millstone and Tim Lang.

Millstone, Erik (författare)
Lang, Tim (författare)
ISBN 9781844074990
2. ed.
Publicerad: London : Earthscan, 2008
Engelska 128 p.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Livsmedelskonsumtion  (sao)
Livsmedelsproduktion  (sao)
Livsmedelsförsörjning  (sao)
Livsmedel  (sao)
Livsmedelsindustri  (sao)
Matkultur  (sao)
Matvanor  (sao)
Food industry and trade.  (LCSH)
Food.  (LCSH)
food chains  (agrovoc)
food supply  (agrovoc)
food consumption  (agrovoc)
Cooking ; Food habits  -- History (LCSH)
Food habits  (LCSH)
Food  (LCSH)
Food industry and trade  (LCSH)
Food consumption  (LCSH)

Indexterm och SAB-rubrik

Qca Mat och dryck
Qade Världsekonomi
Pmbb.05 Livsmedel: industri

Klassifikation

HD9000.5 (LCC)
641.3 (UDK)
664 (UDK)
641.3 (DDC)
664 (DDC)
Qca (kssb/8)
Qade (kssb/8)
Pmbb.05 (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy