Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:11307764 > Omega 3 fatty acids...

Omega 3 fatty acids in clinical nutrition / Axel R. Heller, S.N. Stehr and T. Koch, editors.

Heller, Axel R. (redaktör/utgivare)
Stehr, S. N. (Sebastian N.) (redaktör/utgivare)
Koch, Thea. (redaktör/utgivare)
ISBN 1594546010
New York : Nova Science Publishers, c2006.
Engelska xx, 108 p.
  • Bok
Innehållsförteckning Ämnesord
Stäng  
  • Biology of lipid mediators and fatty acids / Axel R. Heller, Susanne C. Heller and Thea Koch -- Specific aspects of omega-3 fatty acids / Axel R. Heller ... [et al.] -- Omega-3 fatty acids and diagnosis-related clinical outcome / Axel R. Heller, Sebastian N. Stehr and Thea Koch.
  • Biology of lipid mediators and fatty acids -- Specific aspects of omega-3 fatty acids -- Omega-3 fatty acids and diagnosis-related clinical outcome.

Ämnesord

Omega-3 fatty acids  -- Physiological effect. (LCSH)
Essential fatty acids in human nutrition.  (LCSH)
Fatty Acids, Omega-3  -- physiology. (MeSH)
Inflammation  -- physiopathology. (MeSH)
Inflammation Mediators  -- physiology. (MeSH)
Nutritional Physiological Phenomena.  (MeSH)
Omega-3-fettsyror  (sao)
Omega-3 fatty acids  (LCSH)

Klassifikation

QP752.O44 (LCC)
2006 J-356 (NLM)
QU 90 (NLM)
QP752.O44 (NAL)
612.3/97 (DDC)
Vcbb (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy